18 jun 2007, 17:16

Еротично 

  Poesía
939 0 13

Обичам да те гледам във очите,
когато падат дрехите от теб,
когато нежно с устни те събличам,
докосвайки с езика за късмет!
Ръцете ти обичам да усещам
със пръсти как рисуваш по гърба.
Докосвай кожата ми на места, където
единствено раздира ме страстта!
Обичам начина, по който ме разголваш!
Гласът ти тъжно-нежен и хриптящ!
Отнемаш ми и срам, и свян, и святост,
когато с теб достигаме върха!
Забравяме, че съществува утре!
Забравяме, за вчера и преди!
Единствено ,,сега'' за нас е важно,
че спя до теб и спиш до мене ти!

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??