12 dic 2008, 20:35

Есен 

  Poesía » De amor
421 0 1

Есента лятото подгони,

пожълтя тревата в прегръдка хладна,

вятър пак целува голи клони,

дъжд напива в земята жадна.

 

Жадна съм и аз за теб,

но от мене нищо не остана,

стопих се като бучка лед,

а водата се превърна в рана.

 

Колко есенни листа  отроних,

колко пъти те копнях,

хиляди слънца прогоних,

само с есента живях!

© Мария Манджукова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • и в тъгата .. усмивка ..
Propuestas
: ??:??