24 nov 2009, 0:31

Есен 2 

  Poesía » Del paisaje
574 0 1


Есен 2

(версия ноември 2009 г.)


Вятър гони цветни листи,
утро стриже голи клони,
облак рони капки чисти,
Слънце ближе небосклони.


23. 11. 2009 г.

Прага

© Станимир Тахов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Есенен поздрав, Станимир!

    П.П. Синчето ти е пораснало!
Propuestas
: ??:??