24.11.2009 г., 0:31 ч.

Есен 2 

  Поезия » Пейзажна
565 0 1


Есен 2

(версия ноември 2009 г.)


Вятър гони цветни листи,
утро стриже голи клони,
облак рони капки чисти,
Слънце ближе небосклони.


23. 11. 2009 г.

Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Есенен поздрав, Станимир!

    П.П. Синчето ти е пораснало!
Предложения
: ??:??