26 sept 2014, 19:55

Есен 

  Poesía
293 0 0

искам да съм есен разбушувана

и да пленявам ветрове и облаци 

и в мен циганското лято да е влюбено

и косите ми да роши в нощите

и денем да ме топли без насита

и ласките му да са до жар напичащи

и на раздяла да ме пусне да отлитна

и да ме помни цветна и обичаща

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??