ЕСЕН
Самотна алея.
Танцуващи листа.
Тъжни цветя.
Безжизнен фонтан.
Забулена в сенки дъга.
Уморена птица.
Кой ли уби песента?
Безкрила надежда.
Отлетяла любов.
Ридаещ поток –
за пролет и скок.
© Иван Димитров Todos los derechos reservados