21.06.2013 г., 21:17 ч.

Есен 

  Поезия » Пейзажна
413 0 0

                                                    ЕСЕН

 

                                               Самотна алея.

                                               Танцуващи листа.

                                               Тъжни цветя.

                                               Безжизнен фонтан.

                                               Забулена в сенки дъга.

                                               Уморена птица.

                                               Кой ли уби песента?

                                               Безкрила надежда.

                                               Отлетяла любов.

                                               Ридаещ поток –

                                               за пролет и скок.

 

© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??