14 oct 2011, 23:54

Есен 

  Poesía » De amor
512 0 0

Отмина лятото и с него любовта,

замина всичко, остана само болка и тъга.

Есен... в сърцето, в душата,

а навън - студ и пустота.

След всяко лято идва зима,

след всяка връзка - самота.

И не мога да опиша в рима

как свикнах аз с таз болка и тъга.

Ще чакам аз туй лято да се върне,

ще чакам да се върне тя

и отново тръпката да се възвърне

и да ме понесе на нейните крила...

© Веситу Янчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??