28 oct 2016, 9:55

Есен 8 

  Poesía » Filosófica
281 0 0

В очакване на вечността

натъжен гледам есента

през прозореца на моята стая

и си мисля за края.

 

И съзирам на земята паднали листа.

Това ме чака, казва мъдростта.

Преходен е човешкият живот -

всуе е алчността за пара и имот.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??