Oct 28, 2016, 9:55 AM

Есен 8 

  Poetry » Phylosophy
283 0 0

В очакване на вечността

натъжен гледам есента

през прозореца на моята стая

и си мисля за края.

 

И съзирам на земята паднали листа.

Това ме чака, казва мъдростта.

Преходен е човешкият живот -

всуе е алчността за пара и имот.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??