8 nov 2023, 5:40

Есен на площада 

  Poesía
121 0 0

Без мигли

са очите на прозорците

и втренчено

в душата ми надничат.

И мисли –

неизпратени писма,

прощално

на площада се събличат.

И песни –

неизпети досега,

и ласки,

никому неподарени

подмята по площада есента…

Прозорците без мигли

са студени.

© Мариела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??