Nov 8, 2023, 5:40 AM

Есен на площада 

  Poetry
117 0 0

Без мигли

са очите на прозорците

и втренчено

в душата ми надничат.

И мисли –

неизпратени писма,

прощално

на площада се събличат.

И песни –

неизпети досега,

и ласки,

никому неподарени

подмята по площада есента…

Прозорците без мигли

са студени.

© Мариела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??