Есенен букет, пъстри спомени,
отшумяла красива любов!
В любовта също има сезони,
зимата тъжен, снежен покров.
Любовта е красива в началото
и до края щом е истинска тя!
Живот продължава след запетая,
препинателен знак е само това.
Кой не търси силни чувства, наслада,
кой не смее в копнеж да гори?!
Сън ли е или пък севда наяве,
по-добре от любов да боли!
Според някои тя е събличане,
животински нагон в панталон,
но след страсти са нужни години обичане,
аз пред тебе любов правя поклон!
P.S. Есенен букет, спомен за красива любов!
Грозна не бива да бъдеш! - с отговор съм готов...
© Иван Иванов Todos los derechos reservados