2 sept 2014, 11:26

Есенен етюд 

  Poesía » Otra
288 0 2

Последно лято ли е днеска

и ранна есен ли дойде,

че мислите ми от нощеска

летят, летят, но накъде?

 

И моята душа се свива,

като костилка във слана.

А тази нощ е сива, сива

с мъгливата си пелена.

 

Търкалят се сега листата

по невиновни тротоари.

Привижда ми се вече дата

да почна свойте мемоари.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??