20 feb 2008, 12:33

Есенен Спомен 

  Poesía » Otra
773 0 3
Вятър шепне в клоните на дърветата.
Навява спомени за отминалите дни.
Разказва приказки за безкрайни мигове.
В спомена потъвам, затворил очи.

И ето връща се пак нашето лято,
край реката огънят пак весело пламти.
Обръщам се и виждам те, с въдица в ръката,
на тревата сядаш и усмихваш се с очи.

Сълза гореща стича се и пада във тревата,
където някога седяхме аз и ти.
Догаря огънят, там край реката,
но няма те до мен, приятелю, прости!

В памет на Ангел Т.

© Жеко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??