19 sept 2020, 12:11

Есенна изненада 

  Poesía
319 0 8

Есенно червено,
охра и златисто
греят вътре в мене
тихичко и чисто.

Слънчева поема
утрото рецитира,
сноп лъчи си вземам,
Бог ми ги избира.

Влизам в изненада -
есен с лято слети
стих до тях присяда,
с чувства и поети.
 

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??