Един есенен лист те догони сега
и твоите устни докосна неволно,
отрони се нежно, почти закъсня
от вятърен шепот подгонен свободно.
Целуна те леко и тихо се спря
и падна в нозете ти някак покорно,
а ти се загледа и се леко засмя
на ласката есенна, цветна, фриволна.
© Сеси Todos los derechos reservados