Oct 23, 2012, 10:24 PM

Есенна ласка 

  Poetry
659 0 16

Един есенен лист те догони сега

и твоите устни докосна неволно,

отрони се нежно, почти закъсня

от вятърен шепот подгонен свободно.

 

Целуна те леко и тихо се спря

и падна в нозете ти някак покорно,

а ти се загледа и се леко засмя

на ласката есенна, цветна, фриволна.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??