28 oct 2018, 14:52

Есенна любов 

  Poesía
537 0 0

Дъжд от злато, вятър и вървеж,

празна пейка, спомени, копнеж,

речен бряг, окъпан във мъгла,

залез плах, далечна светлина.

 

Лунен блясък, сребърни звезди, 

път от кестени, изгубени следи,

пейка с двама, взиращи брега.

Дъжд от злато, полъх, топлина.

© Адриана Стефанова Todos los derechos reservados

Адриана Тодорова

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??