Oct 28, 2018, 2:52 PM

Есенна любов 

  Poetry
521 0 0

Дъжд от злато, вятър и вървеж,

празна пейка, спомени, копнеж,

речен бряг, окъпан във мъгла,

залез плах, далечна светлина.

 

Лунен блясък, сребърни звезди, 

път от кестени, изгубени следи,

пейка с двама, взиращи брега.

Дъжд от злато, полъх, топлина.

© Адриана Стефанова All rights reserved.

Адриана Тодорова

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??