Живея в споделената любов,
която в есента полита,
щастлив е твоя тих и нежен зов
и всеки миг за теб ме пита.
Какво да кажа, думите растат
в красива влюбена вселена,
сред цветните, усмихнати листа,
с копнежът слял се в теб и мене.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados