25 ago 2009, 21:39

Eсенна молитва 

  Poesía » Filosófica
600 0 2

Прости ми, Господи, че не успях

време за молитви да намеря,

със лоши на добро се заиграх -

наивно вярвала, че ще спечеля.

 

Прости ми, Господи, че закъснях

знаците от теб да разгадая -

бях сляпа и на други се опрях,

но те открих с душата си накрая.

 

Не искам повече пред Тебе да греша -

да трупам опит вече късно е.

Кажи ми - колко трябва да платя

за второто в живота си покръстване?

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Едва сега открих тази есенна молитва, Валя - силно въздействаща...
  • Амин!
    С такава хубава молитва, със сигурност си опростена - нали Бог е милостив и всепрощаващ! Поздрав, много ми хареса!
Propuestas
: ??:??