Прости ми, Господи, че не успях
време за молитви да намеря,
със лоши на добро се заиграх -
наивно вярвала, че ще спечеля.
Прости ми, Господи, че закъснях
знаците от теб да разгадая -
бях сляпа и на други се опрях,
но те открих с душата си накрая.
Не искам повече пред Тебе да греша -
да трупам опит вече късно е.
Кажи ми - колко трябва да платя
за второто в живота си покръстване?
© Ивон Все права защищены