20 sept 2016, 16:24

Есенни мисли 

  Poesía » De amor
383 0 5

Есенни мисли в нюанси притихнали...
Листи отронени
минало в спомен усмихнали. 
Есенна обич късно времето спряла.
Мил кръговрат 
в отговор сгушен, 
с нови въпроси прегръща
тъга натежала.
Шума от грях и мечти
пъстър килим изтъкава.
Есенни кестени в шепи 
събират късмет и забава,
вятър с въздишка завръща
слънце и юли в къс незабрава...

 

Galaxi

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??