20.09.2016 г., 16:24 ч.

Есенни мисли 

  Поезия » Любовна
374 0 5

Есенни мисли в нюанси притихнали...
Листи отронени
минало в спомен усмихнали. 
Есенна обич късно времето спряла.
Мил кръговрат 
в отговор сгушен, 
с нови въпроси прегръща
тъга натежала.
Шума от грях и мечти
пъстър килим изтъкава.
Есенни кестени в шепи 
събират късмет и забава,
вятър с въздишка завръща
слънце и юли в къс незабрава...

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??