19 sept 2004, 14:41

Есенно 

  Poesía
943 0 2
Морето е тъмно - сивее.
Вятърът стенещо вее,
а кеят самотен.
Зад облаци слънцето срича.
Горещите дни отлетяха
копнежи и бряг опустяха
без теб.
Обичам те, мило момиче!

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??