19 sept 2016, 8:02

Есенно 

  Poesía
494 0 3

Покапва болно есента

по уморените дървета

и непростима самота

във утрините синьо свети.

 

Полето босо, без мечти

си вади трънче от петата

и примирява се почти

със есенния тъжен вятър.

 

Мълчат напуснати гнезда

и паяжини бавно плуват.

В небето люшка се звезда.

Тревите лятото сънуват.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??