27 oct 2011, 15:57

Есенно 

  Poesía » Otra
561 0 2

 

 

 

ЕСЕННО

Есенна омая - тиха като сън,
Есенна пътека - вие се навън.
Есенните клони - черни след дъжда.
Есенните стъпки - кой ли ги видя?
Есенно се стрелва закъсняла птица -
в есенната шума - топли две душици...

27 октомври 2011г.

© Хрис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??