ЕСЕННО
Есенна омая - тиха като сън,
Есенна пътека - вие се навън.
Есенните клони - черни след дъжда.
Есенните стъпки - кой ли ги видя?
Есенно се стрелва закъсняла птица -
в есенната шума - топли две душици...
27 октомври 2011г.
© Хрис Все права защищены