Над Витоша се стелеше мъгла
и бе денят оловно сив и мрачен.
Изливаше сълзите си дъждът
по лятото, потъващо във здрача.
Гонеха се едри капки дъжд,
после нежно целуваха земята.
Танцуваха с последните цветя
жадувайки за следващото лято.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados