6 ago 2009, 23:14

Есенно отражение 

  Poesía » De amor
922 0 3

Искам да обичам есенния вятър, който отронва листата от дърветата.
Да наблюдавам есенния дъжд, стичащ се по стъклените прозорци.
Искам да обичам есенната песен на отиващите си птици.
Да съзерцавам погледа ти по отиващото си лято.
Да обичам старото Ти, но с ново отражение.
Искам да чувствам отново, но да съм силна - пак.
Да чувам отекващите ти стъпки при идващото утро.
Искам да погледна купестите облаци в небето, придобили нов цвят.
Да усетя, че есента е настъпила с отиващия си Ти, оставяйки следа след себе си:
"Ще чакам следващото лято, за да съм с теб, за да обичам отново..."

06.08.2009

© Кати Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Ще чакам следващото лято, за да съм с теб, за да обичам отново..." ;(

    Аплодисменти! Необикновен стих с обикновен, много тъжен край. Ако знаеше как ми пасва...
  • ..Не чакай следващото лято!Обичай сега!Харесах!Поздрави!...
  • Страхотни чувства...
Propuestas
: ??:??