25 sept 2010, 22:02

Есенно трънче 

  Poesía » De humor
709 0 14

Есенно трънче в петата ми влезе,
с усмивчица крива закуцуках към теб.
Ах, слънцето даже иронично се плези,
дори ме видя онзи загубен съсед.
Подай ми ръка, на тебе разчитам,
на твойто коляно да седна сега,
по врата ти ръце набързо заплитам,
блажено оставам до утре така!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??