4 oct 2010, 0:27

Есента от мене си отива 

  Poesía » De amor
1092 0 23

 

 

Есента от мене си отива.

Пролетна, разцъфнала си в стих.

Късно ли след мен си се родила,

аз ли, закъснял, се появих?

 

Не признава любовта години!

Избуява като житен клас

и бушува в райските градини,

и над нея няма никой власт.

 

Нека мен слана да ме попаря!

Натежала ли си ти от плод - 

най-красивият си ми подарък,

закъсняла, пламенна любов!

 

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??