11 ene 2009, 23:57

Ето ме 

  Poesía » De amor
1005 0 3
Ето ме, погледни ме -
виж какво направи с мен!
Питаш ме дали боли ме,
как няма да боли щом не си до мен!?
Ето ме, погледни ме -
една частица в мен вече я няма!
Питаш как съм аз сега,
как може да е сърце превърнато във жива рана!
Ето ме, погледни ме -
виждаш ли онази предната във мене!?
Питаш ме дали те обичам,
е, аз не съм тази, която ще лъже, че не и дреме!
Ето ме, погледни ме -
гордееш ли се с това, което ти направи!?
Питаш ме дали боли ме -
боли ме, да, на безразлична няма да се правя!
Ето ме, погледни ме -
виждаш ли наивното момиче?!
Питаш ме какво ми има...
Аз съм същата, но много по-различна!
Ето ме, тук съм вече,
и ти си тук, но среща закъсняла...
Запомни - ти от мене се отрече,
аз теб никога не съм и не бих предала!

© Вес Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??