10 feb 2024, 11:46

Ето ме, тук съм! 

  Poesía » De amor
153 5 6

Ето ме, тук съм! Стотици пътеки
в моите вени са вплетени.
Всяка не съм, а и не е за всеки
нравът ми – труден за четене.

Ето ме тук съм! И сипеят плаче,
не е пътека – за всичките.
Трудна за стигане. Струвам си значи.
Трън – да си качнеш торбичката.

Ето ме тук съм! И няма ме още,
раждат ме в мъки неделите...
Все едно, чакам те, денем и нощем.
Дом съм... но само за смелите.

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??