24 nov 2015, 22:10

Етюди на тема „огън“ 

  Poesía » Formas orientales
624 0 1

                                                                         огънят гледа

 

                                                                от любовта - желязо

 

                                                                          как се огъва

 

                                                            ...........................................

 

                                                                        как желязо се

 

                                                                     огъва - огънят от

 

                                                                        любовта видя

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • 2 симетрични и свързани по смисъл сенрю-та на 1 място... но стига статистика. Думите тук изпълняват оригинална хореография. Интересно!
Propuestas
: ??:??