9 jun 2009, 17:03

Европейци 

  Poesía
395 0 1

                           ЕВРОПЕЙЦИ

 

                  Още по нас вият чакалите.

                  Още в кръчми делим се на две.

                  Още пресушаваме бокали -

                  хулим политици и богове.

 

                  Делим бащина стряха - зверове.

                  За нива забиваме ножа отзад.

                  За всеки втори клюка ковем.

                  Трима сме чета. Пет сме парад.

 

                  И страшна е нашата орис.

                  Мразят ни приятели и врагове.

                  Българска е нашата болест.

                  Затъваме в блато, но с флагове.

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??