7 feb 2009, 13:43

Езеро 

  Poesía
387 0 3

                    ЕЗЕРО

 

 

 

Загребват със мах веслата.

Лодка пори тъмните води.

Над нея чапла във позлата –

                   сянката на рибата следи…

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??