16 abr 2010, 21:17

Езеро 

  Poesía » Del paisaje
524 0 5

Седя на пустия ти бряг

и гледам синьото ти тяло

и в приказното огледало

откривам целия ми свят

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??