На един и същ език
ние не винаги се разбираме
и често в това
недоразумение търсим... и намираме.
На един и същ език
ние не винаги се разбираме
и често с това
съмнение у нас подозираме.
На един и същ език,
с един и същ език,
ние не винаги може да се справим,
а когато не можем,
на чужденци се правим.
С един език,
дори на различни езици,
нулите са нули,
а личностите - единици.
© Анна Попова Todos los derechos reservados