17.04.2008 г., 8:33 ч.

Език мой, свещен мой! 

  Поезия » Гражданска
705 0 8
 

На един и същ език

ние не винаги се разбираме

и често в това

недоразумение търсим... и намираме.

 

На един и същ език

ние не винаги се разбираме

и често с това

съмнение у нас подозираме.

 

На един и същ език,

с един и същ език,

ние не винаги може да се справим,

а когато не можем,

на чужденци се правим.

 

С един език,

дори на различни езици,

нулите са нули,

а личностите - единици.

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??