18 abr 2008, 10:41

*** 

  Poesía » De amor
520 0 1
Аз плача днес
пред този празен лист хартия.
Сама не зная болката къде да скрия.
А тя стои пред мен -
червена и красива,
стрък - обич, цвят -
във дар дарен
на САМОДИВА.

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??