Apr 18, 2008, 10:41 AM

*** 

  Poetry » Love
521 0 1
Аз плача днес
пред този празен лист хартия.
Сама не зная болката къде да скрия.
А тя стои пред мен -
червена и красива,
стрък - обич, цвят -
във дар дарен
на САМОДИВА.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??