Животът те грабва толкова бързо,
а искаш още да си малко дете.
Животът своята панделка върза,
а ти искаш едно хвърчило поне.
Дните летят, часовете минават,
а искаш още безгрижна игра,
но няма - животът те чака оттатък,
животът свойта игра изигра.
© Виктория Друмева Todos los derechos reservados