16.10.2010 г., 15:27 ч.

* * * 

  Поезия
399 0 0

Животът те грабва толкова бързо,

а искаш още да си малко дете.

Животът своята панделка върза,

а ти искаш едно хвърчило поне.

 

Дните летят, часовете минават,

а искаш още безгрижна игра,

но няма - животът те чака оттатък,

животът свойта игра изигра.

© Виктория Друмева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??