17 abr 2009, 7:38

* * * 

  Poesía » Otra
625 0 0

Зад двете стъкълца надникна.

И на тях мойте чувства откликна.

Докоснала съм ти душата,

открила съм света на чудесата.

 

Но знай, душата ми е като

волна птица с криле.

Не можеш с окови

да я задържиш.

 

Радвай се на всеки миг,

подарен от мен за теб.

За да не се чудиш после

къде изчезна любовта.

 

 

© Слънчева усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??