17 nov 2020, 10:56

*** 

  Poesía
511 5 13

...

Когато се опитвам да летя

припомням си усмивката на мама

ръцете ти в косите ми…. дъжда

и онзи списък за оставане

по който всички точки извървях

остана само порива нагоре

сега си търся истински крила

в оголените нощем клони…

А се опитвам да летя

и май не бързам да те видя

така прекрасен е светът

когато е заключен в мида

и в няколко танцуващи вълни

в солен рефрен и тъжен вятър

приличат ми почти на теб

дъждът навън и тишината…

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??