...
Когато се опитвам да летя
припомням си усмивката на мама
ръцете ти в косите ми…. дъжда
и онзи списък за оставане
по който всички точки извървях
остана само порива нагоре
сега си търся истински крила
в оголените нощем клони…
…
А се опитвам да летя
и май не бързам да те видя
така прекрасен е светът
когато е заключен в мида
и в няколко танцуващи вълни
в солен рефрен и тъжен вятър
приличат ми почти на теб
дъждът навън и тишината…
© Бехрин Всички права запазени