23 mar 2012, 11:20

* * * 

  Poesía » Otra
789 0 0

На Маша

 

Ти заминаваш - но какво пък толкоз,
ненужни днес са тъжните лица,
че за сърцето истина известна -
ще намери пътя към дома.

Сега си млада и крилете искат
да полетят високо в небеса,
че само с този полет, казват,
човек разбирал що е свобода.

Лети! И нека ветровете
да бъдат верни спътници в нощта,
но не забравяй никога къде е
мястото със надпис "у дома".

 

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??