11 jul 2010, 11:09

* * * 

  Poesía
331 0 0

Блажени нисшите

       ДУХОМ.

 

Тихи, смирени,

   кротки, добри.

В любовта си блажени

      след Него вървят.

 

Покорни на Духа

те крачат.

 

Непокорните духом

наоколо – грачат.

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??